360° Center

 

     

360° Center er et intelligent omstillingssystem, og en integreret del af enhver fastnetløsning vi tilbyder. Systemet har alle de opkaldsadministrative funktioner virksomheden skulle have behov for – og lidt til. Med 360° Center kan du optage samtaler, opsætte menuvalg, administrere telefonsvarere, indstille hjemmearbejdspladser og meget, meget mere.

 

Læs mere om 360° Center her   


 

360° Switchboard

Få et hurtigt overblik over virksomhedens aktuelle telefoni med 360° Switchboard. Oversigterne er farveorganiseret og hjælper dig, med at holde styr på opkaldskøer, seneste opkald, hvilke brugere der er optagede og detaljer over igangværende opkald. Læs mere om 360° Switchboard her.

 

   Læs mere om 360° Switchboard her

     360° Statistics

 

 

Ønsker du statistikker over f.eks. virksomhedens opkaldstidspunkter og -varigheder, så har du brug for 360° Statistics, som er et program, der lader dig dykke ned i virksomhedens eksisteren­ de telefonfakta. Her kan du følge alt fra opkaldsdetaljer på enkelte køer, til geografiske placeringer af opkald på et kort.

 

Læs mere om 360° Statistics her  

 

360° Communicator

Brugervenligheden er i højsædet med 360° Communicator, hvor en vifte af funktioner kun er et enkelt klik væk. Programmet åbnes i et vindue, hvorfra du kan se, om virksomhedens brugere er optagede eller ledige, sende sms, administrere opkaldskøer og omstille samtaler. Læs mere om 360° Communicator her.

 

Læs mere om 360° Communicator her

 

 

360° Software


 

                     
360° Center       360° Statistics
         
     
360° Switchboard       360° Communicator