De gamle dyder
”En moderne virksomhed med gamle dyder?”, tænker du. Javist, ELCOFON er en virksomhed af det 21. århundrede. Men vi tror på de værdier der engang var så altafgørende, for at klare sig som forretningsindehaver. Gennemgående standardiseringer af produkter og ufleksible forretningsgange er ryddet af bordet - vi vil bringe den personlige betjening og den ukomplicerede aftale tilbage.


  

360° leverandør

Har du år nok bag dig, kan du sikkert huske din lokale købmand. Han var ikke bundet af nogen kæde - han var herre i eget hus, og han kunne fremskaffe alt!

ELCOFON er markedets lokale købmand - hvad end du måtte have af ønsker og behov, kan vi levere. Når vi siger ”360°”, så mener vi det. Derfor er 360° vores kernekoncept. Vi leverer 360° telefoni og internet, med 360° service og support, på en platform der kan integreres 360° i din virksomhed.

Med andre ord; med ELCOFON har du én og samme leverandør til alle de services, der er forbundet med telefoni, internet, fax og hardware som mobil- og fastnettelefoner, tablets og headsets.

         

 Gem