360° Hardware

 

Headset, mobiltelefoner, IP telefoner, bordtelefoner og tablets – vi har alt du behøver, indenfor telefonisk hardware og kommunikative hjælpemidler. Nedenfor ses de overordnede kategorier vi dækker indenfor hardware.

 

Headset ikon  

Headset


Vi har funktionelle og gode headset i vores sortiment. Bl.a. headsets fra Jabra er fordelagtige i mange kontormiljøer, da disse er specialudviklet til støjende omgivelser og dem som blot ønsker et headset med optimal lyd. Desuden er den trådløse forbindelse helt eminent, og den medfølgende ladestation er æstetisk samt yderst effektiv. Når I først har prøvet et Jabra headset, går I aldrig tilbage.

 Mobil ikon      

Mobiltelefoner


Når det gælder mobiltelefoner indenfor erhverv, er det ikke altid et spørgsmål om at have det nyeste og smarteste gear. Vi forhandler mobiltelefoner fra alle de førende producenter. Så ligegyldigt hvad dine præferencer er, kan vi også finde en mobilløsning der passer dig - lige fra håndværker- til konferencevenlige modeller.

 Fastnet    

IP-telefoner


IP-telefoner med trykknapper er ideelle til den stationære arbejdsplads. De fås både som trådløse og med internetkabel, alt afhængig af virksomhedens ledningsføringer. Forskellige knapper tillader en bred vifte af direkte funktionaliteter, som f.eks. hold, viderestilling og telefonsvarer.

 Tablet    

Tablets


Mange virksomheder har medarbejdere, der er på farten rundt i landet. Derfor er tablets ofte den smarteste løsning ift. håndtering af administrative opgaver udenfor huset. Vi forhandler tablets fra alle de førende producenter, bl.a. Apple og Samsung.

 

Har du spørgsmål vedrørende vores hardwareudvalg? Kontakt os her  

 

Tilbehør


Vi forhandler naturligvis også al det nødvendige tilbehør, som du og din virksomheden måtte have brug for. Det gælder lige fra mobil covers til opladere.


Vil du vide mere om vores tilbehørsudvalg?

Kontakt os her